Modne okulary dla każdego

Kup teraz
(kliknij na grafice poniżej)

Dokonując zakupów w eOKULARY COM.PL lub korzystając z oferty u naszych innych Partnerów (lista na dole strony) Państwo WSPIERACIE PROJEKTY POMOCOWE naszej Fundacji.

Od każdej transakcji Fundacja otrzymuje prowizję.

Jednak, aby tak było koniecznym jest, by do serwisu sprzedawcy (Partnera Fundacji) przejść po kliknięciu odpowiedniej grafiki znajdującej się na naszej stronie internetowej.

To na tej grafice należy kliknąć:

Celem sklepu eOkulary.com.pl jest ubrać każdą twarz w modne i bezpieczne okulary do ochrony oczu przed słońcem. Co najważniejsze – dokonać tego w dobrym stylu, zgodnie z trendami, w najbardziej atrakcyjnej cenie!

Docieramy z naszą kompleksową ofertą do najbardziej specyficznych potrzeb naszych odbiorców. Posiadamy okulary przeciwsłoneczne specjalnie dostosowane do wymagań kierowców, rowerzystów i kolarzy, biegaczy, wędkarzy i innych.

Dla osób które oczekują więcej niż tylko ochrony UV, proponujemy okulary polaryzacyjne do jazdy samochodem, okulary z wymiennymi soczewkami dla rowerzystów, lekkie sportowe okulary dla biegaczy które dobrze trzymają się głowy. Pamiętamy też o amatorach sportów zimowych, dlatego rozszerzyliśmy ofertę o okulary snowboardowe i gogle narciarskie.

Skutecznie realizujemy swoją misję w oparciu o strategię prowadzenia uczciwych interesów. Bez ustanku staramy się uatrakcyjniać swoją ofertę coraz to nowymi modelami okularów przeciwsłonecznych, tak aby spełniła ona Wasze oczekiwania

PARTNERZY FUNDACJI