MK CAFE FRESH

Kup najlepszą kawę teraz
(kliknij na grafice poniżej)

Zamawiając w MK CAFE FRESH najlepszą kawę z Internetu lub korzystając z oferty u naszych innych Partnerów (lista na dole strony) Państwo WSPIERACIE PROJEKTY POMOCOWE naszej Fundacji.

Od każdej transakcji Fundacja otrzymuje prowizję.

Jednak, aby tak było koniecznym jest, by do serwisu sprzedawcy (Partnera Fundacji) przejść po kliknięciu odpowiedniej grafiki znajdującej się na naszej stronie internetowej.

To na tej grafice należy kliknąć:

Czym jest MK Cafe Fresh?

Wyobraź sobie, że masz do dyspozycji najlepsze ziarna z całego świata, świeżo wypalane w małych porcjach. Bariści potwierdzają, że tylko świeżo palona kawa potrafi oddać pełnię smaku i bogactwo aromatu zawarte w kawowych ziarnach i jest nieporównywalna z tą, która miesiącami stoi na sklepowej półce.
Dzięki MK Cafe Fresh w dowolnym momencie, możesz zamówić świeżo palone, autorskie mieszanki kaw (blends) lub fascynujące egzotyką kawy jednorodne (origins) z najsłynniejszych kawowych regionów świata, które wypalamy wyłącznie na Twoje potrzeby w naszej Manufakturze.

PARTNERZY FUNDACJI