OŚRODKI POMOCY

Ciężki jest los również wielu placówek, które mają na celu niesienie ulgi i wspomaganie osób w potrzebie. Takim organizacjom trzeba pomagać, bo zamknięcie tylko jednej z nich oznacza często dodatkowe cierpienie dla setek jej podopiecznych.
Jak wspomaga nasza fundacja
Część z  organizacji, ośrodków niosących pomoc potrzebującym radzi sobie całkiem dobrze. Jednak są takie, którym trzeba podać dłoń. My, jako fundacja wspomagamy je. Aktywnie ich poszukujemy i po przeanalizowaniu sytuacji w miarę naszych możliwości je wspieramy. Nasza pomoc nie ogranicza się tylko do finansów, chociaż również. Uczestniczymy w opiece nad wychowankami, mieszkańcami tych ośrodków, w zaopatrzeniu sprzętowym, żywieniowym organizacyjnym, odzieżowym… również kulturalnym poprzez organizację różnych imprez i pokazów.
Prosimy o pomoc
Bardzo prosimy o wsparcie przeznaczone na ten cel naszej fundacji. Pamiętaj, że również dzięki Tobie organizacje te działają znacznie sprawniej i nieprzerwanie. Z góry dziękujemy.