Pomagasz, nic nie dokładasz

Szanowni Państwo,

Korzystając z niżej opisanej, bardzo prostej procedury  można kupować w niemal 1100 sklepach internetowych, również markowych, a zarazem POMAGAĆ DZIECIOM ze slumsów Kalkuty w Indiach BEZ ŻADNYCH DODATKOWYCH KOSZTÓW.

Za zakupy płaci się tyle, co zwykle (SIC!), a dodatkowo nasza fundacja otrzyma kilkuprocentową darowiznę, ale już nie z Twoich pieniędzy, chociaż właśnie dzięki Tobie!

Prośba o wykorzystywanie tego kanału zakupów kierowana jest zarówno do osób prywatnych, jak i firm, w których nabywanie materiałów i towarów, kupno biletów samolotowych, wycieczek, dokonywanie rezerwacji hoteli, apartamentów, sal konferencyjncych… przebiega właśnie przez internet.

JAK KUPOWAĆ?

Aby darowizna doszła do skutku, to koniecznie należy stosować poniższą procedurę:

1 – Kliknij Przejdź do listy sklepów
2 – Wybierz sklep i kliknij na nim
3 – Kliknij „Przejdź do sklepu i pomagaj”
4 – Zaloguj się do serwisu lub schodząc w dół kliknij „Kontynuuj bez logowania”.

Teraz już rób zakupy i pomagaj.

Aby zobaczyć, dlaczego musimy pomagać tym maluchom…
(kliknij)

Na laptopach i komputerach stacjonarnych można zainstalować tzw. Przypominajkę, dzięki której w wynikach wyszukiwania sklepów będą oznaczone te, w których kupując wspomagasz naszą fundację z przeznaczeniem środków na pomoc dzieciom ze slumsów Kalkuty w Indiach (nie działa ona póki co na Smartfonach i Tabletach)
1 – Kliknij  TUTAJ