T-MOBILE

Kup lub przedłuż usługi teraz
(kliknij na grafice poniżej)

Kupując, albo przedłużając usługę w T-MOBILE lub korzystając z oferty u naszych innych Partnerów (lista na dole strony) Państwo WSPIERACIE PROJEKTY POMOCOWE naszej Fundacji.

Od każdej transakcji Fundacja otrzymuje prowizję.

Jednak, aby tak było koniecznym jest, by do serwisu sprzedawcy (Partnera Fundacji) przejść po kliknięciu odpowiedniej grafiki znajdującej się na naszej stronie internetowej.

To na tej grafice należy kliknąć:

T-Mobile Polska jest jednym z największych operatorów komórkowych w Polsce, obsługując ponad 11,6 mln klientów. Świadczy pełen zakres usług telekomunikacyjnych dla klientów indywidualnych oraz biznesowych. Dzięki integracji z GTS Poland w 2015 r., T-Mobile Polska stał się operatorem zintegrowanym i w ramach swojego portfolio, oprócz usług mobilnych i stacjonarnych, może oferować także pełen pakiet usług ICT. Klienci T-Mobile mają także możliwość korzystania z pełnej palety usług finansowych w ramach T-Mobile Usługi Bankowe – najbardziej zaawansowanego i innowacyjnego przykładu synergii banku i telekomu.

PARTNERZY FUNDACJI